Healing

Een healing kan je zien als een grote schoonmaak van je energiesysteem. Wanneer je energie goed doorstroomt, zit je “lekker in je vel “. Maar als er blokkades zijn, ontstaan door onverwerkte emoties of conditioneringen die we hebben opgebouwd , dan kunnen er klachten optreden. Een healing kan hierin verlichting en vernieuwing brengen in meerdere opzichten. Je kunt bijvoorbeeld inzicht krijgen waarom je bepaalde klachten op lichaamsniveau hebt en wat je kan doen om bepaalde oude overtuigingen los te laten, die niet meer functioneel, maar eerder belastend voor je zijn. Een healing helpt je om meer bij jezelf te komen, beter in je kracht te staan en te blijven. Daardoor wordt je minder gevoelig voor verwachtingen vanuit je omgeving en maak je meer bewust de juiste keuzes voor jezelf. Het zelfgenezend vermogen wordt vergroot, problematische relaties kunnen worden opgehelderd en je persoonlijke ontwikkeling wordt geactiveerd of ondersteund. Je gaat jezelf weer “heel” voelen.

Hoe verloopt een healing?

Vanuit een neutrale positie wordt er in lichte trancevorm gekeken naar jouw energieveld. Dit energieveld bestaat uit je aura en je chakra’s. Vanuit dit veld is veel te voelen en te lezen wat jou blokkeert in jouw zijn. Er wordt gekeken naar grootte en vorm van de aura, lichte en donkere kleuren en met alle informatie die vrijkomt wordt gewerkt .Deze informatie  dient zich aan om jouw healingsproces te ondersteunen.

Blokkades die zich bij jou vast hebben gezet kunnen zich dan oplossen, waardoor de energie weer beter kan gaan stromen. Ook is er nu ruimte voor een bewustwordingsproces, waarom energie op bepaalde plaatsen in het lichaam is vastgezet. Na de healing wordt er met elkaar besproken wat er is waargenomen en er wordt een verslag gedaan van de bevindingen. Zo krijg je tools mee om jou energie in eigen beheer te nemen, zodat je niet snel terugvalt in oude patronen.
Uitgangspunt is om in jouw kracht te komen en te blijven.

Een healing duurt ongeveer een uur en kost €55,00